opening
YOUR LIFESTYLE INSPIRED US

KEUKENSTUDIO VAN VLIET & SIEMATIC
EXCLUSIEVE OPEN DEUR WEEKEND
30 EN 31 MAART 2019 13.00 – 17.00 UUR

Met veel genoegen nodigen wij, de familie van Vliet, en de directie van SieMatic Nederland u uit voor het Exclusieve Open Deur Weekend op zaterdag 30 en zondag 31 maart van 13.00 – 17.00 uur in onze nieuwe SieMatic Premium Store.
Ontdek hoe nieuwe merkstrategie van SieMatic zichtbaar wordt in de presentatie van keukens conform de drie SieMatic tijdloze lifestyles Pure, Urban en Classic.

Om dit te vieren willen wij samen met u het glas heffen.

U bent van harte welkom in onze Keukenstudio voor een ‘grande tour’ in onze vernieuwde showroom. Temidden van zoveel keukens kunt u er op rekenen dat het ook culinair een interessant weekend wordt.

Wij verheugen ons erop u te mogen begroeten!

Reserveer svp voor 25 maart per email:
info@keukenstudiovanvliet.nl

Keukenstudio van Vliet
onderdak bij Pot Interieur
Nieuwendijk 89 Axel

Volg hier de vorderingen van de verbouwing van onze nieuwe SieMatic Premium Store

week 1
Tijdelijke werkplek in onze ‘Huisselectie’ showroom, want tijdens de verbouwing zijn wij op de normale tijden geopend en bent u altijd van harte welkom.

IMG_0094

Oude tegels worden verwijderd
IMG_3771

Plaatsen van tijdelijke wanden (om overlast van stof zoveel mogelijk tegen te houden) en de constructie voor het nieuwe plafond wordt voorbereid.
IMG_3773IMG_0086

Leggen van de nieuwe vloertegels
IMG_0093IMG_0088 (1) IMG_3772

Week 2

Plafonds worden gelegd en afgewerkt

IMG_3795 IMG_3794
IMG_3788
IMG_3789

WEEK 3

De eerste keukens worden geplaatsd.
IMG_3804

IMG_3805

IMG_3806

IMG_3807

Voor het eindresultaat verwelkomen we u graag vanaf zaterdag 30 maart in onze nieuwe SieMatic boutique.

SIEMATIC PRESENTEERT EEN NIEUW CONCEPT VOOR MINIMALISTISCH KEUKENDESIGN


Al in 1960 zorgde het voor een revolutie op het gebied van keukenontwerp: de SieMatic greeploze keuken. Tegenwoordig is de greeploze keuken de designstandaard geworden.
Kan een dergelijk iconisch ontwerp opnieuw worden uitgevonden? Het antwoord komt van de uitvinders zelf – met de “nieuwe greeploze SieMatic.”

SieMatic greeploos 2018 01SieMatic greeploos 2018 02

De taken die ze zichzelf hadden opgelegd waren als volgt: hoe kan de voorkant nog meer gestroomlijnd en delicater worden? Hoe kan de greep nog comfortabeler worden, met een uniek ontwerp? Het resultaat is een concept dat de decennialange leidende positie van het bedrijf in internationaal keukenontwerp versterkt.

SieMatic greeploos 2018 03 SieMatic greeploos 2018 04

Het belangrijkste ontwerpdetail is de volledig herontwikkelde SieMatic verzonken greeplijst: doorslaggevende eenvoud aan de buitenkant en een complex samenspel van technisch vernuft, vakmanschap en superieure materialen aan de binnenkant.
Deze innovatie werd alleen mogelijk gemaakt door de perfecte hoek, het ideale gevoel en een individueel regelbaar verlichtingssysteem – de LED-lichtstrip geïntegreerd in de schaduwopening. Deze innovatieve verzonken greep vormt de basis van een intelligent totaalconcept dat drie ontwerpelementen combineert: transparantie, licht en driedimensionaliteit. Het resultaat is een ontwerp dat opnieuw niet alleen voor de SieMatic PURE-stijlcollectie, maar voor een hele generatie keukens geldt.

De “Nieuwe greeploze SieMatic” zal vanaf 2019 beschikbaar zijn, het jaar waarin SieMatic zijn 90-jarig jubileum viert.

SieMatic greeploos 2018 01a SieMatic greeploos 2018 01b SieMatic greeploos 2018 05

De nieuwste innovatie van Quooker: de CUBE.
Naast koud, warm en kokend water geeft deze nieuwe kraan van Quooker nu ook koel bruisend en gefilterd water. Allemaal uit één kraan!
In een handomdraai geniet je van een puur, tintelend fris glas water of maak je de lekkerste limonades en cocktails.
Simpel te bedienen, tijdbesparend én goed voor het milieu, omdat de CUBE plastic waterflessen overbodig maakt.

bruisend en gefilterd water uit de kraan

Quooker CUBE Kokend Water

De nieuwe geometrie van de keuken

Architectuur en design in volmaakte harmonie, dat is de nieuwe lifestyle PURE van
SieMatic. Deze ‘Nieuwe Geometrie van de Keuken’ werd gepresenteerd tijdens het
jaarlijkse SieMatic Forum. Daarop introduceerde SieMatic het begrip Frame Design.

Lijnen worden vlakken. Lijsten creëren de achtergrond van de ruimtes. Kubistische vormen vloeien uit in sculpturen. Grafische helderheid brengt de inrichting in perfecte balans met de architectuur. De nieuwe PURE-lifestyle van SieMatic, ontwikkeld in samenwerking met de Berlijnse architectuur- en designstudio KINZO, geeft het concept ‘minimalistische keuken’ geheel nieuwe contouren – en daarmee een uniek karakter.

SieMatic Pure van Vliet 03

Kenmerkend voor de nieuwe collectie is de elegante, twee centimeter smalle lijst die de
inbouwelementen omkadert. Dit SieMatic Frame Design trekt duidelijke grenzen, terwijl het tegelijkertijd ruimte geeft aan een grote verscheidenheid aan design- en opstellingsopties. Keukens in grote, open ruimtes worden daardoor individuele, sculpturale elementen, of zelfs kunstwerken die zijn geïntegreerd in de omringende architectuur.

Tot de minimalistische designtaal van de nieuwe SieMatic-collectie hoort ook een spectrum aan materialen en kleuren die perfect op het designconcept zijn afgestemd. De keuze aan aantrekkelijke wit-, grijs- en zwarttinten, en houtdecors die er verbluffend natuurlijk uitzien, zorgen ervoor dat een puristisch uiterlijk en tijdloos elegante huiselijkheid perfect samengaan.

Bekijk hier de Pure Collection 2018

Maak kennis met de eerste Miele inductiekookplaat met werkbladafzuiging. De TwoInOne is de nieuwste kookplaat van Miele en dé oplossing voor moderne, open keukens. Ervaar maximale vrijheid tijdens het koken doordat de afzuiging in de kookplaat verwerkt is. Dankzij Con@ctivity 2.0 reageert de afzuiging op instellingen van de kookplaat.

Perfectie door eenvoudMiele Artline

De pure elegantie van greeploze inbouwapparaten is een uiting van absolute klasse. Ontdek de eerste, echt greeploze inbouwapparaten.

In lijn met het minimalistische designconcept beschikt elk Miele ArtLine-apparaat over een volkomen vlak en strak aansluitend front. De deur van een apparaat wordt geopend dankzij de Touch2Open-en SoftOpen-technologie.

Miele Artline Touch

Touch2Open
Raak de sensortoets licht aan, en de deur ontgrendelt en opent eenvoudig en comfortabel.


Miele Artline Open

SoftOpen
Zorgt voor een uniforme, soepele deurbeweging, die – als de deur bijna helemaal open is – wordt gedempt.


Naast de Touch2Open- en SoftOpen-deurtechnologie beschikken alle ArtLine-inbouwapparaten van Miele over M Touch- of DirectSensor-bediening.

Miele Artline M Touch

M Touch

De bediening van de apparaten met M Touch vindt snel en intuïtief plaats door op de display een functie met de vingertop aan te tippen of door eenvoudigweg te scrollen over de display met duidelijke teksten. Om het gebruik nog makkelijker te maken, wordt relevante informatie in kleur weergegeven.


Miele Artline Direct Sensor

DirectSensor

U kiest een ovenfunctie door links van het display op de toets met het symbool van de ovenfunctie te drukken. Vervolgens worden op het centrale touch-gedeelte aan de rechterkant overige instellingen, zoals temperatuur of tijd, ingevoerd.


Miele ArtLine in grafietgrijs

Volg de nieuwste kleurtrend voor keukens: grafietgrijs. Deze donkere, koele kleur straalt pure elegantie uit en onderstreept het ingetogen design. De kleur maakt rechte lijnen zachter en geeft de keuken een unieke uitstraling.
Miele Artline Grafietgrijs


Miele ArtLine in briljantwit

Briljantwit past perfect bij een witte, puristische keuken of zorgt voor een spannend contrast in een gekleurde keuken. Wit combineert minimalisme met exclusiviteit. Tegelijkertijd maakt de kleur de belijning iets minder strak en wordt het rustige design onderstreept.
Miele Artline wit frontview


Miele ArtLine in obsidiaanzwart

Obsidiaanzwart geeft uw keuken een superieure uitstraling. Het strakke glas kenmerkt de fronten en laat perfect zien dat minder meer is. Het spel van licht en schaduw zorgt voor spannende reflecties die de oppervlakken diepte en elegantie geven.
Miele Artline Obsidiaanzwart frontview


Onze Huisselectie heeft er drie bijzondere fronten bij in de al ruime collectie.

  • Directlak hoogglans donker staal
  • Directlak hoogglans staal brons
  • Directlak hoogglans signaalrood

nieuwe keukenfronten huisselectie van Vliet


Gracieus, mysterieus, een tikje duister. En toch een allemansvriend. Zet een Quooker met zwarte finish neer en hij past in het plaatje. Combineer de Quooker zwart met beton voor een sobere look. Of ga op chic, met rijke materialen als zwart marmer, graniet of messing. Zinderend koud en verkoelend warm!

Dark romance

Op de Salone del Mobile in Milaan was te zien dat donkere kleuren en rijke materialen de boventoon voeren in Europees design. Met de Quooker zwart haakt Quooker in op deze trend. De eerste zwarte kokendwaterkraan ter wereld maakt elke hedendaagse keuken af.

Nieuwe finish

Quooker zwart is de naam van alle Quooker-producten met zwarte finish. Hij bestaat uit een zwarte Fusion Square en Fusion Round, oftewel met een strakke rechte of sierlijke ronde uitloop. Beide zwarte kranen zijn mengkraan en kokendwaterkraan in één en wisselen direct van koud naar kokend water en andersom. Ze bieden alle voordelen van de vertrouwde Quooker: energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend. Ook de bijpassende zeeppomp is in het zwart verkrijgbaar. De zwarte Fusion Square en Fusion Round worden geleverd met PRO3 reservoir of een COMBI of COMBI+ reservoir voor onder het aanrecht.

quooker zwart collectie
Quooker zeeppomp zwart – Fusion Square zwart – Fusion Round zwart