Keukenstudio van Vliet
Al meer dan 25 jaar Keukens in Axel!

Na jarenlange ervaring en met veel plezier in de keukenbranche te hebben gewerkt, besluiten Louis van Vliet en zijn vrouw Charlot van Vliet in 1990 voor zichzelf te beginnen. Meteen was duidelijk dat er met een solide keukenmerk met een mooi design gewerkt zou worden. En zo werd ‘SieMatic Keukenstudio van Vliet’ een feit. Op de eerste verdieping in de exclusieve interieurzaak POT in Axel werd een prachtige showroom gecreëerd met SieMatic keukens. Keukenstudio van Vliet is de eerste en enige ‘Select dealer’ van SieMatic keukens in Zeeuws-Vlaanderen.

Dochter Fabiënne van Vliet komt in 1998, na haar studie Architectonische Interieur Vormgeving, bij haar ouders in de zaak werken om het hechte team te versterken. Met haar prachtige keukenontwerpen laat ze u “rondlopen” in uw nieuwe droomkeuken.

Om aan de wensen van een groter publiek te kunnen voldoen wordt in 2016 gekozen om er een keukenmerk bij te nemen. Het wordt een eigen merk: ‘Huisselectie van Vliet’, afkomstig uit een Duitse keukenfabriek, is een degelijke keuken die lager in prijs ligt en dus heel interessant is voor jonge starters, die toch ook voor een degelijke designkeuken kiezen. Ook voor projecten wordt de Huisselectie regelmatig ingezet om met een kleiner budget toch een prachtige keuken neer te zetten.

Omdat we een klein familiebedrijf zijn is persoonlijk contact met de cliënt onze grote kracht en kunnen we heel goed op uw persoonlijke wensen ingaan. Wij nemen nog echt de tijd voor u!
Bij Keukenstudio van Vliet in Axel vindt u de meeste stijlen, materialen, kleuren en uitvoeringen. Of u nu een professionele hobbykok bent of een sobere, functionele keuken wilt, of het nu het warm kloppend hart van uw huis moet zijn of een representatieve ruimte met impact. U vraagt, wij creëren het voor u!

Hoe gaan wij te werk?

Tijdens een gesprek onder het genot van een lekker kopje koffie, luisteren wij naar uw wensen, ideeën en mogelijkheden. Hierna maken wij een impressie van uw nieuwe keuken in 3D in úw situatie met aansluitend een vrijblijvende offerte. Na overeenkomst komen wij bij u thuis om de situatie ook van de technische kant te bekijken. Zo kunt u alles door ons laten regelen zoals elektra en loodgieterswerk. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit werk in eigen beheer uit te (laten) voeren. Na dit alles komt het montageverhaal om de hoek kijken en omdat montage een zeer belangrijke schakel van het totale concept is, gaat dit ook weer in eigen beheer met een eigen gecertificeerde monteur. Na het plaatsen van de keuken is alles gebruiksklaar en kunt u direct aan de slag in uw nieuwe droomkeuken!

*Omdat wij een persoonlijke benadering zeer belangrijk vinden, kunnen wij geen verkoop uitvoeren via internet of email.