Gratis sous-vide sealer

gratis sous-vide sealer

Volgens de Britse topkok Heston Blumenthal, bekend van Master Chef, is sous-vide koken ‘de grootste vooruitgang in kooktechnologie van de laatste decennia’. (Sous-vide betekent ‘onder vacuüm’). Deze techniek wordt dan ook niet voor niets al jaren gebruikt door verschillende sterrenchefs. Dankzij AEG, pionier op het gebied van de ontwikkeling van combi-stoomovens, is deze methode nu ook bereikbaar voor de thuiskok.

Bij aankoop van een AEG SteamPro oven met sous-vide funtie krijgt u tijdelijk een sous-vide Sealer t.w.v. € 179,- cadeau!

Vacuüm verpakt vlees, vis, groente, vruchten, toetjes of zelfs cocktails worden op relatief lage en constante temperatuur verwarmd in een AEG SteamPro oven met sous-vide functie. Gerechten worden zo geleidelijk en gelijkmatig gaar. Perfecte resultaten, gewelgdige smaken weinig stress en heel gezond!


 • Deze actie is geldig bij aankoop van een AEG SteamPro oven bij een erkende AEG-dealer in Nederland in de periode 1 september 2017 t/m 20 januari 2018.
 • Inwoners van Nederland kunnen deelnemen aan deze promotie, mits zij 18 jaar of ouder zijn en in de actieperiode een AEG SteamPro oven hebben gekocht.
  AEG is niet verantwoordelijk voor andere of foutieve communicatie omtrent deze actie in de winkel (offline en online). AEG kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste mededelingen op de winkelvloer.
 • De aanvraag voor deze actie dient online te geschieden via aeg.nl/acties. De uiterste registratiedatum is 31 januari 2018.
 • Alleen aanmeldingen die zijn voorzien van een kopie of een foto van het aankoopbewijs met daarop vermelding van één van de deelnemende AEG SteamPro ovens zullen worden aanvaard. Een geldig aankoopbewijs is een kopie van de aankoopfactuur.
 • AEG is niet verantwoordelijk voor onleesbare, onvolledige, te late, niet ontvangen of beschadigde aanvragen.
 • Houd voor de verzending van de Solis sous-vide sealer rekening met een verwerkingstijd van 6 tot 8 weken nadat de online registratie met een kopie van het aankoopbewijs is ontvangen.
 • Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en promoties van AEG.
 • De waarde van het cadeau wordt niet in geld uitgekeerd.
 • AEG behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds aan te passen of te wijzigen.