De nieuwe ArtLine inbouwapparaten van Miele

Perfectie door eenvoudMiele Artline

De pure elegantie van greeploze inbouwapparaten is een uiting van absolute klasse. Ontdek de eerste, echt greeploze inbouwapparaten.

In lijn met het minimalistische designconcept beschikt elk Miele ArtLine-apparaat over een volkomen vlak en strak aansluitend front. De deur van een apparaat wordt geopend dankzij de Touch2Open-en SoftOpen-technologie.

Miele Artline Touch

Touch2Open
Raak de sensortoets licht aan, en de deur ontgrendelt en opent eenvoudig en comfortabel.


Miele Artline Open

SoftOpen
Zorgt voor een uniforme, soepele deurbeweging, die – als de deur bijna helemaal open is – wordt gedempt.


Naast de Touch2Open- en SoftOpen-deurtechnologie beschikken alle ArtLine-inbouwapparaten van Miele over M Touch- of DirectSensor-bediening.

Miele Artline M Touch

M Touch

De bediening van de apparaten met M Touch vindt snel en intuïtief plaats door op de display een functie met de vingertop aan te tippen of door eenvoudigweg te scrollen over de display met duidelijke teksten. Om het gebruik nog makkelijker te maken, wordt relevante informatie in kleur weergegeven.


Miele Artline Direct Sensor

DirectSensor

U kiest een ovenfunctie door links van het display op de toets met het symbool van de ovenfunctie te drukken. Vervolgens worden op het centrale touch-gedeelte aan de rechterkant overige instellingen, zoals temperatuur of tijd, ingevoerd.


Miele ArtLine in grafietgrijs

Volg de nieuwste kleurtrend voor keukens: grafietgrijs. Deze donkere, koele kleur straalt pure elegantie uit en onderstreept het ingetogen design. De kleur maakt rechte lijnen zachter en geeft de keuken een unieke uitstraling.
Miele Artline Grafietgrijs


Miele ArtLine in briljantwit

Briljantwit past perfect bij een witte, puristische keuken of zorgt voor een spannend contrast in een gekleurde keuken. Wit combineert minimalisme met exclusiviteit. Tegelijkertijd maakt de kleur de belijning iets minder strak en wordt het rustige design onderstreept.
Miele Artline wit frontview


Miele ArtLine in obsidiaanzwart

Obsidiaanzwart geeft uw keuken een superieure uitstraling. Het strakke glas kenmerkt de fronten en laat perfect zien dat minder meer is. Het spel van licht en schaduw zorgt voor spannende reflecties die de oppervlakken diepte en elegantie geven.
Miele Artline Obsidiaanzwart frontview