DE NIEUWE GREEPLOZE SIEMATIC

SIEMATIC PRESENTEERT EEN NIEUW CONCEPT VOOR MINIMALISTISCH KEUKENDESIGN

Al in 1960 zorgde het voor een revolutie op het gebied van keukenontwerp: de SieMatic greeploze keuken. Tegenwoordig is de greeploze keuken de designstandaard geworden.
Kan een dergelijk iconisch ontwerp opnieuw worden uitgevonden? Het antwoord komt van de uitvinders zelf – met de “nieuwe greeploze SieMatic.”

SieMatic greeploos 2018 01SieMatic greeploos 2018 02

De taken die ze zichzelf hadden opgelegd waren als volgt: hoe kan de voorkant nog meer gestroomlijnd en delicater worden? Hoe kan de greep nog comfortabeler worden, met een uniek ontwerp? Het resultaat is een concept dat de decennialange leidende positie van het bedrijf in internationaal keukenontwerp versterkt.

SieMatic greeploos 2018 03 SieMatic greeploos 2018 04

Het belangrijkste ontwerpdetail is de volledig herontwikkelde SieMatic verzonken greeplijst: doorslaggevende eenvoud aan de buitenkant en een complex samenspel van technisch vernuft, vakmanschap en superieure materialen aan de binnenkant.
Deze innovatie werd alleen mogelijk gemaakt door de perfecte hoek, het ideale gevoel en een individueel regelbaar verlichtingssysteem – de LED-lichtstrip geïntegreerd in de schaduwopening. Deze innovatieve verzonken greep vormt de basis van een intelligent totaalconcept dat drie ontwerpelementen combineert: transparantie, licht en driedimensionaliteit. Het resultaat is een ontwerp dat opnieuw niet alleen voor de SieMatic PURE-stijlcollectie, maar voor een hele generatie keukens geldt.

De “Nieuwe greeploze SieMatic” zal vanaf 2019 beschikbaar zijn, het jaar waarin SieMatic zijn 90-jarig jubileum viert.

SieMatic greeploos 2018 01a SieMatic greeploos 2018 01b SieMatic greeploos 2018 05